Kortweekend i Malmö
I fredags mitt på dagen var det dags att bege sig mot Malmö tillsammans med mamma, moster, mormor, morbrors fru, lillasyster, stora kusinen och en av de mindre kusinerna. Vi var ett gäng alltså ;) Bilresan ner gick relativt smidigt och vi checkade in på Scandic Triangeln (där även jag, M och barnen bodde i våras!). Efter att ha gjort oss i ordning lite snabbt begav vi oss ut för att hitta något att äta. Pizza Hut, som ju låg så bra till 100 meter från hotellet hade gått upp i rök... Flyttat iväg långt utanför stan! Korkat! ;) Scandic-restaurangen var full, och då vi började få lite bråttom slutade det med hämtmat från Burger King i sällskap med lite rödvin! Haha!
 
 
Därefter begav vi oss mot Malmö Arena med tåget för huvudattraktionen tillika födelsedagspresenten, Peter Jöback med I love Musicals. Detta får ni mer om i ett eget inlägg!
 
 
Lördagen spenderade vi på Emporia med shopping. Det inhandlades lite billiga kläder till barnen, ett par tröjor till mig, och lite adventspresenter! Trötta som tusan i både huvudet och benen åkte vi sedan hemåt. Det kändes som vi aldrig skulle komma fram, men det gjorde vi - såklart!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress