Lalandia & Köpenhamn
Nu är vi hemkomna från några dagar i Danmark. Jag, M, barnen och M:s syster. Haft supertrevligt :) 

Vi åkte hemifrån tidigt i lördags morse. Efter en omväg eftersom någon körde lite fel genom Skåneland kom vi till slut över till rätt sida av bron. Vägen ner till Rödby sedan var ju dock gaaalet dryg. 3-filig motorväg som bara gick rakt framåt. I sådär knappt 15 mil eller vad det var. Vi passade på att ta en tur över till Tyskland och Bordershopen med eftersom det ingick i Lalandiabokningen, så där fick vi lite drycker och så inköpt. 

Väl incheckade på Lalandia rörde vi oss direkt in i badlandet och gjorde en första undersökning av det. Kallt i vattnet tyckte vi, och hängde mest i barnpoolen. Middag intogs på en av restaurangerna inne i centret! 


På söndagsmorgonen tog jag och Juno en promenad/löptur innan frukost, och sedan blev det bad igen. Betydligt bättre upplevelse den dagen, hyfsat skönt i vattnet, och vi underhöll oss med massa rutschkanor m.m. i några timmar. Även Meja fick vi med oss, nästan under hot, och hon tyckte såklart det var hur kul som helst när hon väl åkte. 

Efter pizzabuffé till lunch underhöll vi oss med lite annat i centret och körde middag i stugan på kvällen. 

Måndagmorgonen gick till städning och därefter åkte vi mot Köpenhamn. På grund av spöregn började vi med shopping i ett köpcenter (Fisktorvet). Bodde gjorde vi på Scandic Webers mitt i stan, och hade gångavstånd till det mesta. Blev därför en promenad till kvällens aktivitet - konsert med Seasick Steve. Gick helt okej, Meja älskade det och somnade halvvägs in. Juno var lite värre, men sov hon med till slut. 


Efter dagens hotellfrukost och utcheckning blev det shopping på Ströget innan vi körde de dryga tre timmarna hem. Dryga i dubbel bemärkelse, fy farao vad tråkigt det är att åka hemåt, kommer ju "aldrig" fram! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress