Pyssel
Natten till igår vet jag inte vad det var med Meja. Hon vaknade 100 gånger (ungefär) och snurrade och hade sig hela tiden, klagade på att hon var varm, att hon var kall, att hon var hostig, och allt vad det var. När klockan ringde på morgonen var både hon och jag rätt slitna, så vi bestämde att hon fick stanna hemma från förskolan. Ett tag på förmiddagen spenderade vi med Dora Utforskaren rullandes på TV:n, medan jag halvsov, men sen är det ju det där att man behöver komma på något att göra när man är hemma en hel dag. Till slut föll valet på att gå ut och hämta lite höstlöv att pyssla med. Vi valde några var som vi tyckte var fina, och sedan laminerade vi dem och klippte ut runt om. Tjusigt! ;) vad vi ska ha dem till vet jag däremot inte, dukning eller något kanske! 
 
 
 
Lite annat blev det ritat med såklart, och oj vad paff jag blev när Meja alldeles själv lyckades ljuda fram hur man stavar mamma och pappa! Att det inte blev helt rättstavat är en annan femma, men ändå, det blev ju hlt rätt som det låter.
Josefine

Ja det är över förväntan måste jag säga. Denna veckan blir körig, men veckan efter börjar jag på nytt schema och jobbar inga sena kvällar och inga helger!:) kan väl höras då? Kram

Svar: Det gör vi :)
Sussey

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress