Det. Är. Inte. Sant.
Ni som hängt med ett tag kanske kommer ihåg att jag en vecka innan Tjejmilen förra året blev ordentligt förkyld, vilket sabbade slutet av träningen och jag hann precis bli frisk lagom till loppet (hostade sedan hela hösten och hade lunginflammation samt utvecklade astma, men det är en annan historia)?! Nu är det dags igen. Idag är det två veckor kvar till årets upplaga av Tjejmilen, och jag skulle idag sprungit sista milpasset innan dess. Igår eftermiddag började jag känna mig lite risig och lagom till läggdags hade jag jätteont i huvudet, var igentäppt i näsan och kände mig allmänt kass. Den där timingen alltså, den är alltid så perfekt!
 
Återigen blir sista formtoppningen inför loppet förstörd, men i år ligger jag ju en vecka bättre till, så förhoppningsvis hinner jag med något till pass innan det är dags. Har tränat betydligt bättre / mer i år än förra året resten av våren och sommaren, så mitt mål ska jag klara trots detta bakslaget, så är det bara. Jag hällde i mig en snaps av 80% rom igårkväll och har tagit Esberitox. Lite bättre är jag idag, så är bara att hålla tummarna att det går över fort.
Och ja, jag är fullt medveten om att det finns folk som har det betydligt värre än en förkylning, men just nu - för mig - var detta sjukt irriterande.
Nilla Welander

Men åh så typiskt!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress