Julafton, del 2
När vi var klara hos mamma och de på morgonen, åkte vi vidare till M:s farmor en liten runda, lämnade skolfoton på barnen från i år och så och umgicks en stund. Därefter var det dags att åka mot dagens huvudsakliga firande hos hans föräldrar. Det blev alldeles klassiskt vanligt julfirande - vi fikade när vi kom dit, tittade på Kalle Anka och hans vänner, och intog sedan massor med julmat.
 
 
Efter maten och sådär lekte vi julklappsleken och en stund senare ringde det på dörren, och tomten kom!
 
 
Juno lämnade sina nappar till tomten, vilket har fungerat bra faktiskt! Detta trots en nappgalen tjej innan detta ;-) Några gånger har hon frågat efter dem, men accepterat det okej när vi sagt att hon ju lämnat dem till tomten. Hon var rätt söt i jul förresten, alla julklappar hon fick på alla tre ställen vi var på radade hon upp på en lång rad, haha. Meja fick ett alldeles speciellt paket av tomten, med en pappersballerina i. På den kunde hon ljuda fram att det stod "BALETT" och över stod det "DU SKA FÅ GÅ PÅ". Alltså, hennes reaktion. Hon blev helt galet glad och började nästan gråta av lycka (och därmed blev även jag och farmor alldeles tåriga i ögonen). I nästa paket hon öppnade från oss var det balettkläder. Tänk vilken tur va?! ;-)
 
Jättebra julklappar fick vi även här. Jag och M fick bland annat varsin träningströja och träningsstrumpor, badlakan och så fick jag ett jättefint halsband med barnens namn på. Av mig fick M termobyxor och biljetter till Metallica i Göteborg i sommar, och jag fick en rakapparat och elektrisk fotfil av honom. Juno fick av oss en rullväska, en dammsugare och kläder, säkert något litet till. Meja fick baletten/balettkläderna och lite andra kläder. Och säkert något litet till ;-)

Efter detta var det bara att bege sig mot jobbet! Ganska mycket att göra och vi avnjöt inte vår havsplanka vi hade beställt förrän vid halv 1! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress