Mitt 2014 - Januari till Mars
Januari
 
Jag fick äntligen koll på att det antagligen var astma jag fått då jag dragits med hosta och andningsbesvär i flera månader. Jag fick förlängt på barn, ungefär samtidigt som jag fick veta att jag kommit in på min long-time drömutbildning barnmorskeprogrammet. Efter lite velande tackade jag nej, och fick valuta för det då jag sedan kom in på barnsjuksköterkeprogrammet på en reservplats! Vi var i Stockholm en helg eftersom M fått det i julklapp, spelade på Solvalla och var på Sweeney Todd. Det kom till sist lite snö och vi hade bakdag med lillasyster.
 
 
Februari
 
Vi fick upp el och panelväggen i vardagsrummet som innan kändes som att det aldrig skulle bli färdigrenoverat. Vi var i skidbacken och åkte pulka. Vi lagade thaimat och firade lillasyster som fyllde 13 år. Det pluggades vetenskap och vi firade alla hjärtans dag med god mat och nya pyjamaser till barnen. Lite vårkänslor fick vi i slutet av månaden också.
 
 
Mars
 
Jag slingade håret hos frisören (vilket dock tyvärr bleknade ganska snabbt) och vi hade bakdag med lillasyster igen! Vi var på buskis "Livat i Parken". IKEA fick ett besök och det inköptes nya matmöbler m.m. till vardagsrummet. Det blev vår i trädgården och vi hade vänner hemma på middag. Vardagsrummet var i princip nästan färdigt, förutom lister. Jag var med på lillebrors kanotklubbs galamiddag och blev klar med den tråkiga vetenskapskursen i skolan, var dessutom i skolan i Stockholm för första (och andra) gången. Därifrån fick barnen nya ansiktsfärger som det hafts mycket kul med under året.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress