Emaljerad / keramisk stekpanna
Ibland när jag jobbat nätterna och TV:n stått på när TV-shop börjat har jag fått syn på en stekpanna som verkat fantastiskt bra, inget som fastnar och lätt att diska. Som vi alla vet ser ju dock allt bra ut på TV-shop, så jag har inte varit så övertygad att jag velat köpa en. 

I alla fall så vann jag ju i höstas en tävling som Kronfågel höll på Instagram, och fick ett presentkort på webshopen Bagaren och Kocken. Där hade de liknande stekpannor, och då vi ändå var i behov av en ny slog jag till! 

Detta var för ungefär en vecka sedan och den har blivit testad nästa varje dag sen dess. Det ultimata testet kom redan första kvällen då jag stekte pannkakor till crepes, vilket funkade super. Fastnade inte alls! Har även wokat kyckling och grönsaker med sweetchilisås vilket har en tendens att fastna en del, men även det lossnade jättelätt. Nu återstår att steka en riktigt köttbit, testar detta på lördag! 


Josefine

Ja, jag har massa ess i rockärmen, men muffins har jag inte gjort. Mina pizzasnurror är himla poppis (går åt FORT). Ska göra muffins också. Bra tips :)
Nu finns namnet på bloggen ;)
Var så sugen på Juno, men kunde inte riktigt förmå mig. Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress