Semestern, del 2 - Göteborg (& Mejas födelsedag)
Efter tisdagens halvdag på High Chaparral styrde vi bilarna mot Göteborg allihop. Vi checkade in på vårt hotell Clarion Collection Hotell Odin, där vi hade ett familjerum med nedfällbar våningssäng, smidigt! Fräscht och så också, ingen speciellt, men absolut bra!
 
Eftermiddagen och kvällen gick vi en runda på Nordstan och kollade lite, hittade lite kläder till mig själv minsann. Till slut var vi alldeles för hungriga, så vi rörde oss tillbaka mot hotellet för kvällsbuffén som ingår på Clarion Collection - Chili con carne m.m. serverades.
 
Morgonen efter var det dags för Mejas väldigt efterlängtade 5-årsdag! Jag hade ställt klockan och smet ner och hämtade pannkakor med Nutella m.m. i frukostbuffén till henne, och så sjöng vi för henne allihop samtidigt som hon fick våra presenter och en liten från farmor och de. Nöjd var hon med allt!
 
 
Hela onsdagen spenderades sedan på Liseberg! Jag och svågern sprang iväg till Atmosfear direkt när vi kom dit och åkte den, sedan hade vi Expresspass på Balder, Lisebergsbanan och Helix, vilka vi såklart också åkte! Helix såg ju otroligt läskig ut, men herregud vad härlig! Hade gärna åkt fler gånger, om det inte var 65 minuters kö... Tur vi hade expresspass, hade inte varit så kul för M och barnen annars. Det blev en rolig dag i alla fall, Meja var dock lite besviken då hon inte är uppe på 1,10 i längd, vilket var gräns för mycket, och Juno var med lite sur då hon inte fick åka en del eftersom hon inte är uppe på 90 cm än. Nästa sommar så =)
 
Nya solhattar blev det i värmen!
 
Vi sa sedan hejdå till M:s föräldrar och syster, och vi andra gick med ömma fötter tillbaka till hotellet för kvällsbuffén med kalkonstek m.m. som var otroligt gott!
 
På torsdagen intog vi stan och Nordstan och shoppade lite till och åt pizzabuffé på Pizza Hut innan vi rullade hemåt trötta och nöjda. Roliga, men intensiva, dagar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress