Semesterplaner
Det är i skrivande stund 5 arbetspass kvar till semestern, så det är väl på sin plats att ha planerna hyfsat spikade =) Mycket tänker vi förstås ta det lugnt, greja lite hemma och (förhoppningsvis) hänga på stranden, men några saker har vi planerat!
 
Till att börja med kommer jag och barnen att åka ut och bo hos pappa och de i stugan den veckan vi har ledigt ensamma. Där ska vi bara ta det lugnt tänkte vi, kanske cykla ett par rundor eller sådär.
 
Sedan har vi en lite längre tripp inplanerad tillsammans med M:s familj, då vi först ska till High Chaparral i 2 dagar och bo över i stuga där på campingen. Därefter åker vi vidare till Göteborg i två nätter för att gå på Liseberg och kanske en tur på stan. Ska bli så kul att åka lite bergochdalbana! Får se om vi kanske stannar till någon mer stans på hemvägen också sen.
 
 
Dessutom har barnen en tur till Kolmården planerad tillsammans med mormor med familj, så då ska jag och M försöka njuta av tystnaden och även renovera och fixa lite i Mejas rum! Kanske gå ut och äta alldeles för oss själva?!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress