Rödebydagen och Rödebyloppet
I lördags var det dags för en av Mejas årliga höjdpunkter, som hon haft de senaste tre åren - Rödebyloppet! 400 meter för barn upp till 6 år, hon älskar det och pratar om det mycket resten av året. Framför allt nu sista tiden när vi sagt att det snart är dags. Nummerlapp åker på, och väl i mål blir det kexchoklad, banan och dricka. Och MEDALJ förstås! Så galet sött när hon kom springande på upploppet hand i hand med förskolekompisen (som hon ska gifta sig med). 

Jag, och mamma, sprang också. Dock 5 km i stället. Det var VARMT, och gick sådär tidsmässigt, men kändes ganska bra i alla fall. Jag har absolut inte tränat för den typen av lopp i år så jag får vara nöjd ändå. 

Lite annat skoj gjorde vi med på Rödebydagen förstås. Meja blev ansiktsmålad och vi köpte pizza och åt i solen. 


Väl hemma körde vi semester-mode i förskott och låg och slappade i solen, drack öl och drink (Meja var sjukt nöjd med sin drink på apelsinjuice och kokosjuice) och grillade. Tog en liten kvällspromenad för att Juno skulle somna i vagnen. Det gjorde hon. Och vaknade när vi kom hem igen. Behöver jag säga att hon var vaken resten av kvällen sen?! Vi hängde i alla fall ute på verandan och njöt av en sommarkväll. Nice! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress