En morgon i kaos och en dag i skolan
Jag lyckades ta mig upp i torsdags morse, slänga i mig frukost, göra mig i ordning, åka buss och tunnelbana och vara på plats på S:t Eriksplan bara 4 minuter försent. Inte så illa tycker jag! Mötte upp kollegan/klasskompisen S där och tog bussen mot Karolinska. Så långt allt väl.
 
Vi hoppade av vid Karolinska Institutet, skolan vi läser på. Gick fram till översiktskartan och tyckte det var lite konstigt att vi inte hittade huset vi skulle vara i på kartan. Gick en liten sväng och hittade till slut en person att fråga. Vårt tillhåll låg på sjukhusområdet, minst 20 minuters promenad bort. Klockan var då 08.42 och vi skulle vara på plats kl 09.
 
 
 
Sprang bort till bussen igen (tack och lov att vi var i Stockholm liksom, där bussarna går hela tiden :-P), och där märker S att hon råkat tappa sitt busskort någonstans sedan vi tog förra bussen. Återigen, tack och lov att vi var i Stockholm, och kunde fixa SMS-biljett lite snabbt.
 
Vi kom infarande i rätt hus kl 08.57. Inte illa! Och det var fler än vi som hade gått igenom samma procedur på morgonen...
 
Seminariet på projektplanen gick bra, det var kul att träffa och prata med en del klasskompisar och så. Lunchen intog jag tillsammans med min grupp på Astrid Lindgrens barnsjukhus, och efter det hade klassen en gemensam samling där vi gick igenom kursen och så. Skönt att ha den avbockad! (Att sedan jag och S har kommit fram till att vi behöver välja ett helt annat ämne på magisteruppsatsen för att underlätta för oss själva i framtiden är en annan historia...)
 
Eftermiddagen spenderade vi ute på Bromma Blocks med lite shopping och lite mat och så, innan det var dags att kliva på planet hemåt och komma hem till två sovande barn som jag pussade lite extra på.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress