VAB. Igen. Med plugg. Igen.
Igår sov jag efter nattjobb, och de andra var lediga. Gick upp ganska tidigt ändå, och så gick vi och hämtade bilen som varit på verkstad. Lagt så galet massa tid och pengar på den senaste året, så jag längtar längtar längtar tills det snart är dags för en ny!
 
I alla fall, efter att vi fått titta på Mejas gympa (så kul de har!) fick vi en förklaring på varför Juno varit surare än vanligt under dagen och haft massa utbrott. Jag tyckte hon kändes varm, och mycket riktigt hade hon över 39 grader i temp. Bara ställa mig in på att plugga med henne hemma idag... Tycker det känns så onödigt att M ska behöva VAB:a när jag ändå sitter hemma.
 
Vi lämnade i alla fall iväg Meja i morse så det skulle bli något gjort, och därefter ringde jag vårdcentralen eftersom Juno rosslade något så fruktansvärt inatt. Lät som det satt långt ner i bröstet, så tänkte att det är lika bra att någon får lyssna på henne. Fick (efter mycket om och men och tveksamhet i andra änden) en tid nu i eftermiddag och det räckte att läkaren satte stetoskopet mot lungorna på henne så sa hon "Oj då. Det rosslar verkligen mycket." och hon avslutade besöket med "Det var verkligen bra att ni kom". Hon hade dessutom 65 i CRP ("snabb-sänka", infektionsvärde). Så, Mollipect tre gånger dagligen för att underlätta lite, och antibiotika lika ofta i 10 dagar. Hemma från förskolan till mitten av nästa vecka. En VAB-vecka till, jippie!
 
Jag blev i alla fall klar med första delen av projektplanen innan vi gick till doktorn. Skönt!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress