Best Western Tidbloms hotel
I helgen i Göteborg bodde vi på detta hotell. Det såg jättemysigt ut utifrån, men ska jag vara ärlig var första känslan när vi kom in och hade checkat in att det kändes lite trångt och nedgånget. Känslan ändrades dock ganska kvickt! Jag ska inte påstå att vårt dubbelrum (med dessutom intryckt extrasäng) var stort, men det var absolut jättefräscht och toaletten med dusch kändes nyrenoverad och fräch den också.
 
Ett stort plus på hotellet var den otroligt trevliga personalen, alla vi mötte var väldigt trevliga, pratglada och tillmötesgående. Det var även nära från spårvagnssstation Olskrokstorget, hade nog dock varit lite svårt att hitta utan telefonens GPS. Det var inte någon svår väg så, men man såg inte hotellet från stationen, så vi hade inte vetat åt vilket håll vi skulle gå.
 
Frukosten hade vi inte så stora förhoppningar om, då det var ett lite mindre hotell, men oj vad positivt överraskade vi blev! Första morgonen, Göteborgsvarvetmorgonen, hade de fixat en smoothie som uppladdning till oss som skulle springa, med hallon, banan och sojamjölk - jättegod. Det fanns även jättegott hemgjort surdegsbröd och en fantastisk hemgjord müsli, god egen äggröra, gott om frukt och grönsaker m.m. På söndagsmorgonen fanns det även pannkakor. Jättenöjda var vi!
 
 
På lördagskvällen åt vi även på deras egen restaurang, som hade både en klassisk pubmeny med hamburgare, caesarsallad m.m. och lite "finare" á la carte. Vi åt vitlöksbröd till förrätt (som vi tack och lov delade på då det var 4 skivor) och till varmrätt åt jag babyribs med pommes och coleslaw. Jättegott allting! De andra var också väldigt nöjda med sin mat.
 
Vi kan alltså varmt rekommendera detta hotell om ni ska til Göteborg och vill ha någonstans att bo =)
Mamma

Ja det kan vi - det var supertrevligt där!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress