VAB från praktiken
I måndags när jag hämtade barnen på förskolan efter praktiken sa jag att Juno kändes lite varm. Jomenvisst, på kvällen hade hon 38,3 grader och det var bara att sjukanmäla till tisdagen och inse att jag skulle missa en praktikdag... Blir himla kul att pussla in att ta igen den sen när jag jobbar fulltid i två veckor framöver... Den där timingen ja, alltid lika fin. M, som aldrig är iväg annars, är på kurs denna veckan, och därför kunde ju inte han vara hemma. Nästa gång han har kurstillfälle, då ska jag till skolan i Stockholm. Evigt pusslande!
 
 
Pigg och glad har hon varit ändå mestadels, lite feber igår också (38) och väck igen igårkväll. Skulle tippa på att det är de där allra sista två tänderna som spökat bara, för hon är inte det minsta sjuk i övrigt utom kanske lite rinnande näsa. 

Vi passade på att bjuda hem mamma och de på middag i alla fall, gräsänkor som vi är. Passade på att göra "Kludda" (kroppkakor i form kan man säga) eftersom M ändå inte äter det och vi andra älskar! Gott var det, första gången jag provade att göra det i stället för kroppkakor och det sparade ju lite tid om man ska göra mycket. Men inget slår äkta varan såklart!
 
 
Lite körsång på kvällen medan lillasyster var här hos barnen, och så var den VAB-tisdagen slut!
 
Mamma

Sååååå gott var det!! Tack😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress