Grill och skogspromenad
Jag försökte hinna med så mycket som möjligt igår de timmarna barnen var på förskolan. Jag körde ett träningspass för överkroppen på gymmet, jag skrev ihop lite till uppsatsen, jag åt lunch och jag sov inför nattens jobb. 

M ringde på dagen och frågade om vi inte skulle grilla när han kom från jobbet, och det var ju en bra idé tyckte jag. Så när jag vaknat tände jag grillen och så kom han och barnen hem. Det blev hamburgare, grillad broccoli och tzatziki, mums! 


Meja frågade redan på morgonen när jag skulle lämna dem om vi inte kunde gå en runda i skogen när jag hade hämtat dem, vilket jag sa att vi skulle. Nu blev det ju dock så att M hämtade, så vi bestämde oss för att ta en sväng i skogen efter maten i stället. Perfekt kvällsaktivitet nu när det börjar bli lite ljusare på kvällarna! Barnen gick och visade vart de brukar gå med förskolan och var så nöjda så. Vi lekte, de gick balansgång på ett nedfallet träd, plockade några små vitsippor och vi kollade in myrstacken. Mysig stund innan jobbet. Fram till vi skulle gå hem och världen brakade ihop, som vanligt... 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress