Junos födelsedag och besök på Barnens Gård
I lördags var det dags för lilla minstingen i huset att fylla 3 år. Stor tjej! Enligt henne själv i alla fall. Hon kan minsann allt själv och blir totalt vansinnig när hon märker att det ibland inte går. Humör är något denna damen har gott om!
 
Vi inledde i alla fall morgonen med lite fika på sängen. M jobbade, så jag och Meja fick sjunga själva. Det blev både Ja, må hon leva och Vad är det för en dag, mest eftersom Juno älskar Lotta på Bråkmakargatan.
 
Pigga...
 
Efter lite O´boy, nötter och ett bett kaka i sängen gick vi upp och åt frukost och gjorde oss redo för en heldag på Barnens Gård vilket jag lovat barnen. Vi hade sån tur att vi fick med oss en av Mejas bästa kompisar med lillebror (som går i samma förskolegrupp som Juno) och deras mamma också. Kul! Vi kom dit lagom tills de hade öppnat och det var rätt så lagom med folk hela dagen, trots det fina vädret.
 
 
Väl hemma blev det förstås lite paketutdelning när M också var hemma. Hon fick en springcykel lite tidigare i sommar i för tidig födelsedagspresent, så nu blev det ett par klädesplagg och en plånbok.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress