Kalaset
I lördags var det då äntligen dags för det efterlängtade kalaset! Som vanligt var vi massor med folk, då både M och jag har så stor släkt, men vi hade i alla fall jättetrevligt och det var kul att så många kunde förstås. Att ha just smörgåstårtor var ett bra drag, de var ju klara innan folk kom och det blev därmed inte så mycket att göra under själva kalaset (det jobbigaste vi har gjort var att grilla på kalaset, fy!). Strax innan gjorde vi även stuvade makaroner och köttbullar till barnen enligt Mejas önskan.
 
 
Smörgåstårtorna blev bra, och blev jätteuppskattade. Även bland de som normalt inte är så glada för smörgåstårta faktiskt! Till efterrätt hade Meja (och Juno hängde med på förstås) önskat Frost-cupcakes, så det blev det. Tillsammans med Mejans egengjorda chokladbollar, såklart.
 
 
Göra i ordning barnen ordentligt innan kalaset eller fota dem lite ordentligt blev det tyvärr ingen tid till, men vad gör väl det om 100 år! Vi slängde på varsin klänning precis när de första gästerna droppade in, haha. Barnen var i alla fall supernöjda med sitt kalas, och det är väl huvudsaken. De fick mat och fikade de gillade, fick leka massor, och fick jättebra presenter. Bland annat fick de en pool med tillbehör, popcakes-set, plusplus, pennor och en hopvikbar gympamatta. Super!
 
Även jag fick lite presenter, eftersom jag fyller år i veckan. Bland annat en ny skinnjacka, grillsaker och pengar. Tack allihop!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress