LCHF mot magbesvär?
Jag har sedan flera år tillbaka haft lite problem med min mage. Den är väldigt ofta uppblåst och gasig, sådär så man ser lite gravid ut, och jag får ofta magknip osv. Jag misstänker att jag har IBS, men inget som är konstaterat. På sista tiden har jag stört mig mer än vanligt på det, vet inte om det blivit värre eller om jag bara börjar tröttna. 

...och detta är lite mot vad det är ibland.

Jag bestämde mig i alla fall att det är dags att göra något åt det, och efter lite googlande så bestämde jag mig för att prova med LCHF då många verkar hjälpta av det. Jag är egentligen inget fan av dieter, men jag får ge det en chans och se hur det går! Tappar jag några kilo på köpet så gör det ju inte heller någonting...


Jag har nu hållt på i tre och en halv dag (eh, ja, förutom den lilla detaljen att jag drack vin och eventuellt lite annat i lördags kväll när vi var ute med några jobbarkompisar...). Hittills inga uppblåstepisoder förrän ikväll - och då har jag druckit kolsyrat vatten. Jag vet att jag brukar känna av kolsyra ibland så det är nog bara att inse att jag ska försöka låta bli det. Jag ska ge LCHF ett par veckor i alla fall så får vi se! 
evelina

Hej. Har du kollat om du är laktosintolerant? Det är jag o har de symptomen du beskriver. Men trots att jag äter laktosfritt har jag ofta ont i magen, troligen ibs o har därför ätit lchf i perioder vilket funkar jättebra!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress