Stora tjejen!
Alltså det går så himla bra för Meja på fritids! Inte för att jag trodde det skulle bli några större problem, hon är ganska enkel att ha att göra med för det mesta faktiskt. 

De har bara varit där ett par dagar i våras och lekt med förskolan i ett par timmar, annars har hon inte haft någon inskolning, men hon verkar ha kommit in i det bra! Hon har en del kompisar med sig från förskolan vilket förstås hjälper en del. Hon har redan fått en favorit-"fröken", en manlig som hon är superförtjust i. 


De har varit i badet med fritids nästan varje dag hittills, vilket hon såklart älskar. Lite sur är hon dock för att hon måste ha simdyna. Hon simmar nämligen bara en längd själv och för att få vara i utan måste de kunna två. Bara att träna, sa jag! 

Det är så himla skönt att det funkar bra! Dessutom är det väldigt nära till förskolan där Juno är kvar från Mejas fritids, så det är inte bökigt att lämna och hämta båda. Nu inväntar vi bara lite föräldraledigt nästa vecka och sen skolstarten. Det känns som att det blir bra det här! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress