Mitt 2014 - Oktober till December
Oktober
 
Juno fortsatte med sin potträning, som minst sagt gick upp och ner. Vi bakade kanelbullar på kanelbullens dag, och Meja började öva sig på att skriva och läsa själv. Kören tog mycket tid, med övning och planering inför hostens stora show. Jag, Meja och mamma sprang 3 kilometer på Änglaloppet, och Meja förvånade med att orka springa nästan hela vägen. Vi planterade höstblommor och hade god middag och chokladfondue tillsammans med mamma med familj. Jag var på AfterWork med jobbet och vi fick titta på när Meja hade gymnastik. Praktik hade jag också, hos en skolsköterska. I Wämoparken var vi och hade lite foto-dag med lillasyster, och så blev det äntligen bestämt att vi skulle renovera köket. Vi avslutade månaden med halloween-fest här hemma!
 
 
November

Jag tatuerade mig på insidan av överarmen, för att alltid bära med mig mamma, pappa och mina syskon. Jag blev klar med en kurs i skolan, och påbörjade sjukvårdskursen med ett besök i Stockholm. Barnen fick bo några dagar hos mamma m.fl. eftersom M var iväg på kurs. Vi hade vår stora konsert med kören, och den blev så lyckad! Vi var även iväg och beställde köket. Vi bakade pepparkakor och julpyntade i ett försök att få lite julstämning, men det gick sådär. Jag, mamma och lillasyster avslutade månaden i Ullared för "lite" shopping.
 
 
December
 
December var en omtumlande månad! Mycket trevligt hanns det med, barnen fick en Pixi-kalender och vi läste böcker varje dag. Om söndagarna kom tomten och lämnade paket i julstrumporna. Meja var och hälsade på baletten hon vill börja på, och blev frälst. M fyllde år och så bakades det lussekatter och saffransbullar. Rev ut stora delar av köket gjorde vi också! Det firades lucia på förskolan och i kyrkan med barntimmarna. Jag var i Stockholm och skolan ännu en vända veckan innan jul, och passade på att äta julbord där med kollegan. Granen kläddes och vi firade en orolig jul med jobb för mig på julnatten. Meja visade en otrolig uppskattning när hon öppnat balett-klappen, att hon skulle få gå på det, och vi fick otroligt bra klappar allihop. Jag och lillasyster hade systerdag, och så hände det som inte skulle hända. Till sist firades en nyårsafton, men förhoppning om ett år betydligt mer fritt från dödsbesked än det senaste...
 
 
Gott Nytt 2015 allihop!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress