Midsommardagen 2015
Midsommardagen har jag - och numera barnen - som tradition att åka med pappa ut till idrottsplatsen i byn där han växt upp och delta i midsommarfirandet de har där. Mest genom att stå i chokladhjulet, men såklart så köper vi även lotter, korv, glass och dansar runt midsommarstången. I år fanns det även ponnyridning till barnens stora lycka!
 
Vi hade extrem tur med vädret, då det verkligen öste ner regn när vi åkte hemifrån, och började där ute med typ fyrtio minuter innan det skulle dra igång. Men så slutade det regna och blev ganska fint väder precis lagom till det startade!
 
 
Vill ni läsa om våra tidigare midsommardagar eller se bilder från dem så finns de här -> 2010 2011 2012 2013 och förra året fanns det inte mer från än lite text ;-)
 
Annars brukar vår midsommarhelg oftast även bestå av travet i Kalmar på söndagen, men i år hoppade vi tyvärr det då vi kände att semestern precis hade börjat och vi inte hade gjort annat än stressat hit och dit sedan dess. Vi behövde en dag hemma i lugn och ro!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress