Då nådde vidrigheterna mig
Igår var det min tur. Gick upp vid 05.10 på morgonen för att duscha och så innan praktiken, och kände mig som vanligt (fast trött förstås). När jag hade duschat färdigt började jag plötsligt må illa och kände att jag fick lägga mig en stund till för att se om det gick över, men icke! Var bara att ringa praktiken och meddela att jag tyvärr inte kunde komma, och en timme senare var det bara att rusa upp. Usch! Vidrigaste jag vet, både illamående och kräkas. Blä!
 
M skulle tyvärr iväg på mässa med jobbet, så barnen fick jag ha hemma, men tack och lov för det nästan! Älskade, bästa Mejan servade mig hela dagen med att hämta sockerdricka, hjälpa Juno och hämta andra saker. Vilken tur att jag har henne! Juno hade jag också lite tur med igår, hon kom och la sig hos mig för att läsa saga, och somnade plötsligt, hon som oftast inte sover middag längre de dagar vi är hemma. Och hon sov minsann i över 3½ timmar! Det händer minsann aldrig. Annars underhöll sig båda med lite film, pyssel och så. Det gick över förväntan faktiskt!
 
 
Pratade med min handledare på praktiken på eftermiddagen, och jag lyckas i alla fall ta igen en av dagarna en eftermiddag nästa vecka.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress