Jubileet
Vilken dag det blev i lördags! Vi i jubileumskommittén har ju planerat sedan i våras, och i lördags smällde det - det var dags för barnens gymnastikförening att ha jubileum. Hela dagen lång och hela kvällen höll vi på minsann =)
 
Allting började på morgonen med en uppvisning med alla barn- och ungdomsgrupper (eller ja, för oss började det förstås lite tidigare än så med lite upplock av grejer och annat förberedande...). Barnen hade laddat, men Juno var inte riktigt sugen på apdansen som de skulle dansa i slutet. Det är hon i princip aldrig i vanliga fall heller, det är redskapsgympan som är det roliga ju! Meja var peppad som tusan och hoppade hopprep, hoppade ljushopp på trampetten och slog kullerbytta i ringarna som aldrig förr. Vi hade "bokat" en av våra fixare som är lite hobbyfotograf att fota under dagen, så det var kul att få lite bilder sen. Själv hade jag inte tid att ta ett enda kort, for runt överallt hela tiden! Men jag använder helt enkelt hennes, med lite fokus på oss förstås.
 
 
Uppvisningen avslutades med låten "Vägra sitta still" som även blev uppvärmning till barnloppet. Meja och Juno var förstås anmälda och Juno skulle iväg först. Självklart vägrade hon springa om inte jag sprang med och eftersom jag var lite ansvarig för loppet hade jag ju lite svårt, men fick till sist springa med ändå. Gnällde ungefär hela vägen gjorde hon, trots att hon ville springa, men väl på upploppet blev hon superglad och rusade in i mål och tog emot sin medalj och sina andra presenter de fick. Meja rusade iväg i full fart i sin startgrupp och var minst lika nöjd hon, när hon kom i mål.
 
 
Utanför under förmiddagen pågick lite handel också, vi hade ett par försäljare på plats och även lite lott-, korv- och fikaförsäljning själva. Och ponnyridning som var poppis!
 
 
Efter lunch var det dags för föreläsning med Jimmy Olsson från Kalmar - svensk mästare i bodybuilding och väldigt bra att lyssna på! Vi fick lära oss en del om kost framför allt, och det var väldigt bra på en lagom nivå för alla.
 
 
Sist - men inte minst - var det dags för prova-på-pass på vuxenpassen. Det första hann jag inte med, men provade på X-fitpasset innan jag gick hem på eftermiddagen. Sjukt jobbigt trots ett kort pass, men väldigt kul!
 
 
Det blev en väldigt lyckad dag, om än lite dåligt med folk på föreläsningen och resten av eftermiddagen, vilket var lite synd. Men vi är väldigt nöjda i alla fall! På kvällen blev det fest, men mer om det i ett eget inlägg.
corneliaeriksson.blogg.se

Vilken rolig dag det låter som! Så kul när det händer något speciellt :)

Svar: Ja, det var superlyckat =)
Sussey

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress