En Polenkryssning - Gdynia Akvarium & Captain Cook restaurang
När vi hade tröttnat på att gå på Riviera så tog vi en taxi vidare till Gdynia Akvarium (taxi i Polen är för övrigt väldigt billigt, och att åka t.ex. från färjeterminalen till Riviera vilket tog kanske 20 minuter kostade ca 60 kr).
 
Att gå in på Gdynia Akvarium kostade inte så jättemycket, drygt 100 kr för vår familj. Det var inte speciellt stort mot vad vi hade tänkt oss innan, men eftersom vi inte hade så jättelång tid på oss var det ganska lagom, och barnen gillade det mycket. Jag och M upplevde att vissa av de lite större vattendjuren hade väldigt små utrymmen mot vad de kanske borde ha, vilket inte kändes så bra. Annars var det som sagt ganska lagom, med många olika arter av vattendjur, och två stora anakondor som vi fastnade vid en stund. Högst upp fanns även en våning om Östersjön, som en liten utbildningsavdelning, vilken säkert hade varit betydligt mer spännande om man förstod Polska ;-)
 
Här kommer en "liten" bildbomb från akvariet:
 
 
Efter avslutat besök gick vi vidare till en restaurang vi såg lite längre bort, Captain Cook. Det var en ren chansning men vi var jättenöjda med maten och hade en trevlig sista stund i Polen innan en taxi tog oss tillbaka till färjeterminalen igen.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress