Campingsemester i Danmark - En dag på Bakken
Efter första natten på campingen i Danmark så var det dags för huvudmålet med resan - Bakkens tivoli! Vi hade haft funderingar på att åka till Liseberg, men dels är det alltid så himla långa köer och dels så får Meja inte åka så mycket där då hon är lite kort. Då fick jag idén att prova Bakken i stället! Dessutom betydligt billigare. Vid förbeställning av åkband betalade vi omkring 250:- per person. Det tycker jag är bra pris! Inträdet är gratis.
 
 
Lunchen intog vi på ett pizzaställe vi hittade. Även där var bra priser. På pizzorna & min sallad. Cola'n vi drack däremot, kostade 50:- (!). Vi hade i alla fall en väldigt bra dag, åkte mycket karuseller och jag och Meja var nöjda med att det fanns tre olika berg- och dalbanor samt att vi hör och häpna fick med oss M upp i trä-berg- och dalbanan. Inte illa! Meja bara älskade Vilda Musen, som jag nog nästan tyckte var läskigast. För övrigt hade jag rekommenderat att köpa "vuxen"-åkband även till ett barn i Junos storlek då det bara var några karuseller hon fick åka på sitt och man sedan fick betala till per karusell om hon ville åka andra. Två stycken och sedan var vi uppe i samma pris som våra åkband ändå.
 
 
Vi köpte med oss thaimat tillbaka till campingen, och nästa dag avslutade vi trippen med att köra in till Köpenhamn och snurra runt i nästan en timme för att hitta ett parkeringshus. Gick sedan på Ströget ett tag innan vi åkte hemåt trötta i fötterna efter tre dagar med massa gående.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress