Inspelningen av Sommarlov
Jag hade ställt klockan tidigt på hotellet i Malmö, för att prova på deras gym innan frukost. Och vilket gym! Jag var helnöjd! Det fanns allt man behövde trots den lilla ytan, och lite till dessutom. Jag fick till ett riktigt bra och roligt pass, med bland annat armgång, traktordäcksvältning och lite "vanlig" styrketräning. Dessutom hade jag turen att vara själv där så jag kunde träna i bara sport-BH, för det var rätt varmt trots tidigt på morgonen!
 
 
Efter träningen var det lite extra gott med frukostbuffé, som även den var väldigt bra och det fanns mycket gott att välja på.
 
 
Och så var det ju då dags för den lilla trippens höjdpunkt - inspelningen av Sommarlov som går på Barnkanalen på morgnarna och som barnen (framför allt Meja) älskar. Tyvärr kom vi iväg från hotellet lite senare än tänkt, och efter den halvtimmen det tog att gå dit så var klockan redan 8.40. Vi hamnade därför väldigt långt bak och Meja blev ganska besviken. Om vi ska dit nästa sommar ville hon vara där klockan 6 sa hon, haha! Men en del kul var det i alla fall, och det var lite roligt att se hur det såg ut, då man sett det lite annorlunda på TV. Det var även lite kul att se underhållningen som var mellan själva sändningarna, killen som höll i detta var ju betydligt mer programledare på plats än vad programledarna själva var! Meja fick sedan ytterligare en besvikelse innan vi gick därifrån - man fick inte träffa programledarna denna dagen eftersom Amelie kletat ner dem under en tävling så de var tvungna att gå och duscha. En halvlyckad aktivitet med andra ord!
 
 
Efter vi gått tillbaka till hotellet och checkat ut tog vi en dag på stan i Malmö tillsammans med M:s bror med familj och hans syster, innan vi åkte vidare till Danmark för lite mera semester. En del shopping blev det, M köpte kläder till bröllopet bland annat, och jag hittade nya jeans och så. Hade Juno en del i sjalen på ryggen, vilket funkade rätt bra trots hennes storlek!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress