Familjedag på travet
I måndags - på nationaldagen - blev det en tripp till travet i Kalmar för lite familjedag tillsammans med min pappa. Vi kom dit lagom till Duran & Mollan (fast utan Mollan som var sjuk) hade uppträde. Detta var inga vi tidigare har sett eller hört, men Meja var helt lyrisk. Det var verkligen någonting för henne! Hon dansade och hade sig hela tiden, medan Juno var sur och inte ville och gick och satte sig i stället. De är olika mina barn!
 
 
Efter uppträdet gick vi upp på stallbacken och barnen fick prova att köra häst samt att pyssla lite med en ponny, rykta den och fläta manen. Hur mysigt som helst tyckte de båda!
 
 
Karuseller fanns det också, så efter ponnypysslandet gick de och åkte lite i dem. Lite synd tyckte vi det var att inte karuseller och hoppborgar var öppna längre än de var, då barnen tyckte det var lite tråkigt sedan när vi "bara spelade" och de inte hade så mycket att göra. Två lopp typ, sedan var de ganska mätta på hästarna som sprang.
 
 
Lite blåsigt och halvsvalt emellanåt, men överlag hade vi verkligen tur med vädret! Lite tacobuffé blev middagen i deras "Nationaldagstält". Både barnen slocknade ordentligt i bilen på vägen hem sen, helt slut efter en hel dag ute och massa skoj.
 
Vi tackar pappa så mycket för denna dagen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress