Midsommarafton
Jag inledde som jag skrev häromdagen midsommaraftonen med att jobba. När jag väl kom ifrån körde jag hem och lämnade bilen och gick bort mot fina vänner där vi skulle spendera eftermiddagen. M var redan där. Vi inledde med lite fotografering. Såklart, viktiga grejer ju!
 
 
Efter fotandet var det lunch som gällde med sill, skagentårta, färskotatis m.m. Gott! Jag som älskar plockmat och även älskar matjessill, skagen m.m. var mycket nöjd!
 
 
Barnen sprang i vattenspridaren och vi satt mest och latade oss och pratade i värmen. Och jisses vilken värme! Inte direkt vanligt på midsommarafton... Jag som älskar värme tyckte faktiskt att det var på vippen för varmt om man inte låg vid stranden, och då är det varmt!
 
 
Självklart lite jordgubbstårta med, Pinocchio-tårta blev det med jordgubbar och lite lime. Mums! Och efter lite pilkastning och mer prat och matfix blev det grillat med. Entrecote med två sorters potatissallad, mozzarellagratinerat vitlöksbröd och sallad, tryffelbearnasiesås och tzatziki. Ja, vi var ganska mätta sedan. Haha, ovanligt på midsommar! Var inte ens sugen på snacksen sen...
 
astrid

så fina bilder!! du får gärna ta med kameran och fota lite på bröllopet om du vill :) ser fram emot att ni kommer! kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress