Eskimågalan
I lördags följde jag och Meja med lillebror och hela familjen på hand kanotklubbs årliga galamiddag, då de delar ut medaljer, diverse priser och sådär. Jag har varit med de senaste två åren, men för Meja var det första gången. Jag tänkte att hon nog kunde tycka det var kul! Dels älskar hon att klä upp sig och så, och så tycker hon det är kul när det händer saker. Och inte minst så är det faktiskt bra att öva sig i lite sociala sammanhang... Juno får dock vänta tills hon lugnat ner sig lite, haha!
 
 
Vi fick Toast Skagen till förrätt - barnen toast med ost och grönsaker - och till varmrätt blev det fläskfilé med potatisgratäng, stekta grönsaker och rödvinssås. Efterrätten bestod av vaniljpannacotta med bär. Mycket gott allting!
 
 
Både jag och Meja hade en trevlig kväll, hon hade jättekul vid barnbordet tillsammans med några lite äldre tjejer, de satt och pratade för fullt. Efter att lillebror välförtjänt vann priset "Årets prestation" så begav vi oss hemåt och hann se i alla fall röstningen av Melodifestivalen. Varken jag eller Meja var väl supernöjda med Frans som vinnare, mysig låt, men njaa...
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress