Nackont
I måndags när jag gick in och väckte Meja låg hon och höll sig om nacken och kunde knappt lyfta på huvudet för hon hade så ont. Stackarn! Vi skulle dessutom ut och köra lite, men hon sa att hon inte trodde hon klarade att sitta i bilen så länge. Vi hade sån tur att mamma hade hunnit hem från jobbet, så hon kunde vara där medan vi åkte iväg. Hon fick i sig Alvedon och Ipren hemma innan vi åkte, och efter lite värmekudde också när hon var där så var det betydligt bättre och hon kunde i alla fall röra på huvudet. 


När hon vaknade igår hade hon inte alls så ont som dagen innan, men ändå fortfarande stel och så. Hon hade sagt redan på måndagen att hon ville vara hemma med mig på tisdagen (inför nattjobb), och det var nog skönt. Hade nog blivit jobbigt med full aktiviter på fritids - dessutom skulle de ha innebandyturnering. Synd att hon missade den dock, det hade hon sett fram emot. 

Vad hon gjort vet vi inte riktigt. Möjligen legat konstigt på natten. Men tycker barnen inte brukar vara så känsliga för sånt annars, de är så mjuka och böjliga liksom, haha. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress