Måndag-till-fredag-vecka & FÖRÄLDRALEDIGA!
Det där med att jobba måndag till fredag är inte riktigt mig grej, det är liksom inte därför jag jobbar inom sjukvården ;-) Denna veckan har varit en liten pers minsann! Måndag dag, tisdag kväll, onsdag dag, torsdag kväll och så en dag igen idag. Puh! Marathon ju... 

I alla fall har det inte hänt så mycket mer. Lite rensning och fix här hemma på lediga stunder, lite träning och sådär. Alldeles som vanligt alltså. Och ungefär 0 tid till bloggen med andra ord! 

Men nu minsann... Nu går vi på föräldraledigt i två hela veckor. Så galet skönt! Firade in det ikväll med lite gyrossallad på favoritpizzerian med M och Juno, Meja var och lekte med kompisar hela kvällen. Nu har vi precis avslutat dagen med lite nyttiga scones och tänkte väl strax hoppa i säng. Ögonen börjar gå i kors känner jag! 


Vi har i alla fall en del kul att se fram emot de närmsta dagarna och veckorna. En tripp till London (!), dejter med både pappa o co och mamma o co i helgen, förhoppningsvis lite solning och så, och framför allt tid tillsammans. Ljuvligt! Icke att förglömma har ju Meja sin allra första skolavslutning också! 
Sofie

Usch ja vilken vecka, impad att du ändå hunnit och haft energi till att rensa och dona hemma!! Härligt med lite ledigt nu. Hoppas att fina vädret kommer tillbaka:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress