Tjejmilen-helg i Stockholm

I helgen var jag tillsammans med lite kollegor, och även några andra, i Stockholm för att springa Tjejmilen och umgås. För nästan ett år sedan satte jag upp lapp på jobbet och kollade intresse, och nu var det alltså dags. Vi var ett sällskap på 15 personer som i två minibussar åkte från Karlskrona i fredags förmiddag.

På vägen upp stannade vi och åt matsäck som jag beställt från Kinas kakor. Jag åt en surdegsbaguett med kycklingröra som var väldigt god, och alla andra var också nöjda. Päronbiskvier också blev det, måste ju ha efterrätt!

 

 

Väl uppe i Stockholm körde vi inom nummerlappsutdelningen innan vi checkade in på hotellet och de flesta av oss sedan gick och åt en sen men god middag på Pizza Hut.

Nästa dag laddade vi upp med ordentligt med frukostbuffé innan vi vilade en stund (förutom de som orkade springa på stan...) innan vi promenerade ut mot Gärdet som uppvärmning.

 

 

Själva loppet hade jag inte så stora förhoppningar om eftersom jag haft ont i ena höften sedan vi var på Cypern. Jag bestämde mig i alla fall för att starta och så bryta om jag fick ont. Jag sprang tillsammans med lillasyster och vi fick in en väldigt lagom, skön fart och sprang på i den. Höften kändes helt okej förutom att det var lite ömt, men inte alls så ont som jag hade haft tidigare. Vi kom till sist i mål efter drygt 1.06. Absolut inte min bästa tid men med tanke på förutsättningarna var jag supernöjd! Dock var inte höften lika nöjd sedan när jag suttit en stund... AJ!

 

 

På kvällen blev det tapas på restaurangen Puerta del Sol. Alltså så galet gott! Vi delade på lite gott och blandat vid vårt bord på 4 personer. MUMS!

 

 

Mätta och belåtna satt vi en stund i hotellobbyn några av oss medan andra valde att gå ut på stan.

På söndagen körde ena bussen iväg redan tidigt för att komma hem lite i tid, medan vi andra stannade i Stockholm fram till eftermiddagen. De flesta av oss som stannade åkte ut till Mall of Scandinavia för shopping. Jag skulle inte shoppa något. Det gick sådär kan jag väl säga, haha!

Vi avslutade med lunch på Vapiano innan vi körde hemåt och var åter i Karlskrona kl 21!

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress