Våffeldagen med nyttigare våfflor


2017-04-13 | 15:50:00
Kategori(er): Mamma till Meja & Juno - Hösten 2016 & Våren 2017.

På våffeldagen "måste" man ju äta våfflor, så det gjorde även vi. För att få det lite matigare hade vi "langosvåfflor" och toppade med vitlöksgräddfil, räkor m.m. Så himla gott! Och så en med grädde och sylt till efterrätt förstås ;-) Gjorde egen smet till de matiga med lite havregryn i och på fullkornsmjöl, det blev bra. Och så vanlig smet på vetemjöl till efterrättsvåfflorna. Bjöd hem M:s bror med familj också, alltid roligare när man är flera ju. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (denna ser bara jag)


Bloggadress: (om du har någon)


Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0