Meja på kollo

Mejan har varit iväg på stora äventyr sista två veckorna! Hon bestämde sig i våras för att hon ville åka på kollo i sommar när de fick lapp om det i skolan. Jag var lite tveksam till om hon skulle våga, men eftersom hon var så säker på sin sak så anmälde vi henne. Först kom hon inte med, men sedan ringde de och meddelade att hon hade kommit med på reservplats. Lycklig unge! 
 
Måndagen efter kalaset, när vi började jobba igen, åkte vi då in till stan på morgonen för avlämning vid skärgårdbåtarna. En mycket nervös tjej kvällen innan, men betydligt lugnare på morgonen för avfärd. Hon träffade en klasskompis vid båten och sa hejdå utan problem. Det kändes nog tyngre i min mage... två veckor är lång tid! 
 
 
Vi har ringt ett par gånger under tiden, och hon har verkat ha det bra och knappt hunnit prata med oss. På söndagen var det dags att hälsa på och trots att hon hade sagt att hon inte längtade hem så blev det lite tårar när vi kom. På både henne och mig... ;-) Det var i alla fall mysigt att hälsa på, trots oväder. 
 
 
I fredags hämtade jag hem henne igen. Skitig och myggbiten, men så nöjd! Hon har haft jättekul och vill bestämt tillbaka nästa år. Två veckor kändes väldigt tomt och länge här hemma, men samtidigt var det kul att ge lite extra fokus till lilltjejen också. Och tiden går ju ändå väldigt fort. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sussi

Mamma till Meja & Juno, gravid med beräknat 2/6-18

RSS 2.0