Thailand - Lanta Sand Resort & Spa (Long Beach)

Andra veckan på Koh Lanta flyttade vi till Long Beach och hotellet Lanta Sand Resort & Spa. Vi var inte så sugna på att flytta från Coco, och tyckte nog därför att hotellet var lite sämre än det egentligen var. Det var betydligt större än det vi bodde på veckan innan, och bland annat Apollo har resor dit. Egentligen ett lite finare hotell än Coco var, men vi trivdes ändå bättre där. Lanta Sand var dock också bra. Kändes betydligt mer som ett charterhotell, och var en hela del svenskar där. Restaurangen var sådär, relativt lång väntetid, lite dyrare än andra ställen vi åt på och var inte alltid helt nöjda med maten. Barnen gillade utebadrummet vi hade på baksidan av bungalowen, och rummen var fina och stora. Även om hotellet var stort så kändes det aldrig som att det var överbefolkad vid poolområdet och så, bara vid frukosten vi upplevde det som mycket folk. Något vi saknade även här var någonstans att hänga upp blöta kläder. Mysigt var sängen på framsidan av bungalowen, där man kunde ligga och slappa på kvällarna. Lite synd var att solsängarna som fanns vid stranden var nästan enbart i skugga, men man kan såklart lägga sig på stranden med handduk också.
 
Long beach upplevde vi sådär, mest på grund av att det var väldigt höga vågor när vi var där på grund av högvatten. Blev lite bättre sista två dagarna. Stranden är annars egentligen finare än Klong Khong, med väldigt fin botten. Blir snabbt djupt. Många restauranger att välja på, bland annars höjdarna Thai Cat och pizzerian Mr Wee. Thai Cat var dock lite väl försvenskat, men fantastiskt god mat. Jag som annars bara åt thaimat under veckorna på Koh Lanta provade sista dagen pizza från Mr Wee som var otroligt god, gick inte alls att jämföra med de pizzor som andra i sällskapet tagit innan i veckan.
 
Thai Cat's fried rice - mums! Godaste fried ricen jag åt.
Hotellets "lilla husdjur"...
En av de sista kvällarna gick vi en vit från hotellet lite norrut längs huvudgatan - mot Klong Dao - och hittade denna lilla marknad. Karusell mitt ute i ingenstans och allt. Blev mest titta, men kul ändå!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sussi

Mamma till Meja & Juno, gravid med beräknat 2/6-18

RSS 2.0