Thailand - Somerset Lake Point Bangkok

Efter två veckor i lugnet på Koh Lanta åkte vi vidare till Bangkok. Vi hade taxi bokat till Krabi flygplats på samma bokning som andra hållet, och flög sedan med Thai Airways till Bangkok. Där stod hotellets minivan och väntade på oss, och smidigt gick det. Tog omkring en timme att åka in till hotellet från flygplatsen, och vi hann se lite av stan på vägen.
 
I Bangkok slog vi till på ett lite dyrare hotell då vi bara var där tre nätter. Vi bodde på Somerset Lake Point Bangkok. Vi hamnade på våning 17 och hade rätt så fin utsikt, M:s föräldrar hade på våning 29 och såg typ halva stan. Pool fanns på sjätte våningen, det var skönt att ha det och svalka av sig i, och kul för barnen. Vi var där och tog ett dopp ena kvällen och låg där lite på förmiddagen andra dagen. Frukosten var helt okej och hotellet var fint och fräscht överallt. Lite kontraster mot det lite bohemiska på Koh Lanta. Vi hade en lägenhet med sovrum till både oss och barnen, och det fanns både kök och tvättmaskin om man hade behövt det.
 
Utsikt från sovrummet
AnnamariaG
2017-01-06 @ 06:56:57

Hej! Fin Blogg du har :-)Vi åker strax så att titta på dina bilder gör att jag nästan sitter här och dreglar ;-) Åkt till Thailand varje år sen -05 mesta dels charter men några gånger bla i år har vi fixat boende själva, bara varit 1 gång i Bangkok, funderar på att åka 3 v 2018 och då äntligen ta oss till Bangkok igen. Kommer nog titta in här titt som tätt :-) MVH Maria www.thailandsbilder.blogg.se

Svar: Tack! Hoppas ni får en fantastisk semester :-)
Sussey
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sussi

Mamma till Meja & Juno, gravid med beräknat 2/6-18

RSS 2.0