Thailand - Utflykt kring Phi Phi

Under veckan vi bodde på Coco bokade vi en utflykt till Phi Phi och området omkring. Vi bokade med en liten "utflyktsbyrå" som låg precis utanför hotellet. Vi blev upphämtade utanför hotellet på morgonen och åkte in till huvudbyn Saladan där vi hoppade på en färja som gick till Koh Phi Phi. Där fick vi gå och äta frukost med fantastiskt utsikt innan vi åkte vidare.
 
 
Vi fick hoppa på en longtailbåt på stranden och åkte sedan utåt. Utflykten började inte så bra och det första stället han körde till - Maya Bay - skulle vi plötsligt betala för att gå i land och bada. Det var dessutom massor med folk och kändes verkligen inte värt. Vi hade heller inte tagit med några mängder med pengar då allt skulle vara inkluderat i utflyktspriset. Han som körde båten blev ganska upprörd då vi inte villa betala och gå i land. Vi blev lite off och kände att det hade varit bättre att avsluta utfykten, men den fortsatte sedan lite bättre. Det var häftiga omgivningar vi åkte vid, klippor som skjuter rätt upp ut det klarblåa havet. Vi stannade för två badstopp där man även fick snorkla (dock ingen bra snorkling, men fint bad). Det guppade rejält den dagen vi var ute och stackars Juno blev sjösjuk innan vi vände tillbaka in mot Phi Phi och det blev lugnare i vattnet.
 
 
På väg tillbaka in mot Phi Phi stannade vi på monkey beach. En liten strand full med apor som inte brydde sig ett dyft om de turister som var där, förutom att ta deras mat då. Stackars Juno som var med på kort med aporna blev strax därefter slagen av en apa i huvudet och riven av en annan i ansiktet på samma gång. Då tog vi henne med oss och hoppade på båten igen. Vilken otursdag hon hade!
 
 
Det blev ändå en rätt hyfsad utflykt till slut, som avslutades med en stund på stranden innan vi åkte färjan tillbaka till Koh Lanta.
meh.blo.gg
2017-01-07 @ 11:00:18
URL: http://meh.blo.gg/

Ser mysigt ut

anannanland.blogg.se
2017-01-11 @ 12:41:32
URL: http://anannanland.blogg.se/

Åh vad härligt det ser ut!

Svar: Det var det :-)
Sussey

Amanda Jona [SPONTAN]
2017-01-12 @ 08:30:36
URL: http://spontan.blogg.se

Åh så härliga bilder, såg verkligen underbart ut!

Svar: Tack, det var verkligen häftigt att se!
Sussey
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Susanne

Mamma till Meja, Juno & Chester

RSS 2.0