Ytterligare en helg i Göteborg


2017-01-29 | 20:32:42
Kategori(er): Weekends m.m..

Redan helgen efter mammas födelsedagshelg i Göteborg var det dags igen. Denna gången tillsammans med familjen för att se Disney on Ice på Scandinavium, vilket vi fick i julklapp. Vi körde upp på lördagförmiddagen efter att i lugn och ro ha packat ihop oss och ätit frukost och så. Skönt att inte stressa iväg för en gångs skull. 
 
Väl framme i Göteborg hann vi mest upp med grejerna på rummet (Radisson Blu även denna gång, fast Scandinavia som ligger vid Nordstan) och göra oss i ordning innan det var dags att gå iväg mot vårt bokade bord...återigen på Pinchos ;-) M och barnen var ju faktiskt inte med veckan innan! Vi var alla supernöjda med den goda maten och drickan och vandrade mätta vidare mot Scandinavium, jag, M och våra egna Elsa och Anna... 
 
 
Innan showen fanns det såklart massor med souvenirer och annat att köpa, till sjuka överpriser förstås. Vi bestämde oss för att dela på en Elsa-snurra. För 200:-... Såg familjer som hade både två och tre grejer, då blir det minsann dyrt att gå på Disney on Ice. I alla fall, showen var bra, genomtänkt och välgjord. Nöjda barn och vi traskade hem mot hotellet igen och jag och M smet sedan ner till McDonalds och köpte lite kvällsmat innan vi slocknade. 
 
 
Morgonen efter tog vi en tur på Nordstan och Shock innan bilen rullade hemåt igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (denna ser bara jag)


Bloggadress: (om du har någon)


Vad vill du säga?

Trackback
RSS 2.0