Camping i Kristianopel

Den helgen jag sjöng på 20-talsbröllopet i förra inlägget skulle jag även springa ett lopp i samma by, och därför tänkte vi att vi lika väl kunde passa på att campa där den helgen. Bra drag! Vi hade mysiga dagar. Kom dit på fredagen och packade upp och så och var sedan kvar till måndagen. Tre nätter är ganska lagom med tältet har vi märkt. Tillräckligt länge för att det ska kännas värt att packa upp allt!
 
Kristianopels camping var väldigt mysig, lite familjär sådär och fräscha servicehus. Vi hade bokat en plats nära lekpark och servicehus, så barnen sprang fram och tillbaka till lekparken i massor. Meja hittade sig även en kompis precis mitt emot oss, så hon hade superkul! Även Juno hade kompisar på plats då två förskolekompisar var där.
 
Vi fick lite sällskap emellanåt, på lördagen kom M:s bästa kompis med familj och låg på platsen bredvid oss under natten, och på söndagen hade vi "fest" enligt barnen då både morfar, farbror m.fl. kom på lite hamburgergrillning. Trevligt och avslappnat! Så värst mycket bad och sol blev det inte då vädret var sådär, som resten av semestern, men vi hade det bra ändå! Och emellanåt stack solen fram med. God mat på både resortens egen restaurang Pålsgården och på Café Sött & Salt åt vi, och grillade förstås.
 
Vi kör väl en bildbomb på det!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sussi

Mamma till Meja & Juno, gravid med beräknat 2/6-18

RSS 2.0