Camping på Öland, dag 1-2

Förra söndagen, som inledning på sista semesterveckan, åkte vi iväg med fullpackad bil igen. Mot Öland och Borgholm denna gången, tillsammans med M:s bror med familj. Vi kom fram och hann precis få upp allt innan himlen öppnade sig och det regnade resten av kvällen. Vi hann grilla lite middag medan det var en stunds uppehåll, men resten av kvällen fick allt spenderas i förtältet... 
 
Nästa morgon vaknade vi förvisso till sol, men massa blåst. Vi tänkte att det kanske blåste mindre uppe på stan, vilket stämde bra när vi kom dit. Det blev lite shopping (mest för barnen) och glass. Och vilken glass! Turkiskpepparsmaken var galet god! Ett tag senare tryckte vi i oss goda kroppkakor med, mums! 
 
 
Kvällen spenderades på campingen med grillning och lite lek i lekplatsen. Juno ville ta kvällsdopp också men insåg ganska snart att det var iskallt i vattnet ;-) 
 
 
Vi bodde på Kapelluddens camping som ligger inne i Borgholm precis vid havet. Perfekt läge med nära till både stad och bad. Två badplatser och två badbryggor fanns längs med havet. Nackdelarna var att det dels blev lite väl stort, vilket tar bort mysfaktorn lite, sen var det sådär underhåll av servicebyggnaderna. Dels kändes de lite gamla och slitna och dels var tvålen slut vid handfatet vid toaletterna i nästan ett dygn innan den fylldes på. Fördel att man själv valde plats via karta när man bokade och som sagt läget. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sussi

Mamma till Meja & Juno, gravid med beräknat 2/6-18

RSS 2.0