Camping på Öland, dag 3-4

På tisdagen bestämde vi oss för att "byta sida" pga blåsten, efter tips på sociala medier. Vi åkte därför uppåt Löttorp (nära Böda) och hamnade på Sonjas camping och vid stranden där. Lyckat drag! Väldigt fint väder hela dagen, fantastisk strand/sand och betydligt mindre störda av blåsten på den sidan ön. När vi blev lunchhungriga tog vi oss till förra årets favorit, Bykrogen i Löttorp, för plankstek. Jag valde den grekiska som är så god! Perfekt när barnen kan leka av sig när de ätit klart också.
 
 
Väl tillbaka på campingen fick vi faktiskt en fin sista kväll med lite mindre blåst, och vi passade på att spela kubb och sitta ute. Fantastiska solnedgångar var fördelar på denna sidan ön! 
 
 
På onsdagen var det dags att åka hemåt, så vi spenderade morgonen med att packa ihop allt. Åkte sedan en sväng till en badplats i närheten av campingen för att njuta av solen en stund till innan vi åkte hemåt. Dessutom hade jag lovat Meja att köra gokart, så på vägen neråt bron passade vi på att göra det också några av oss. Så kul! 
 
 
Allt som allt hade vi en väldigt bra vistelse på Öland och hade ändå förhållandevis tur med vädret. Skönt! 
 
(Sen var det bara hem och förbereda för helgens båda kalas, packa inför att Meja skulle iväg och förbereda sig på att börja jobba...) Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sussi

Mamma till Meja & Juno, gravid med beräknat 2/6-18

RSS 2.0