Midsommarcamping

I år hade vi bokat in camping på Dalskär i Bergkvara över midsommarhelgen. Jag jobbade mitt sista pass inför årets semester på torsdagen, och efter en sväng på lövmarknaden med langos så åkte jag och barnen till campingen (med en ytterst fullpackad bil) för att sätta upp tältet och fixa i ordning. Så mysigt det är!
 
 
Vi hade sällskap med oss i form av M:s bästa kompis med familj, och barnens kusin med familj. På torsdagen blev det mest fix med tältet och att få upp allt, och på kvällen körde jag sedan och hämtade M på jobbet då även han slutade inför semestern.
 
På fredagen vaknade vi till midsommaraftonen, med - hör och häpna - sol! Vi spenderade morgonen med lite slapp i solen, göra blomsterkransar, få upp partytält och sen ta ett dopp (nej, det var inte jättevarmt i havet) och därefter var det dags för campingens dans kring midsommarstången.
 
 
Dansen var tyvärr lite oorganiserad trots tjej som spelade gitarr och så, verkade som de inte riktigt hade pratat ihop sig eller visste vilka sånger som skulle/kunde vara med. Vi fick dock höra av andra som varit där tidigare att det brukar vara bättre, så var väl något som gick fel i år bara.
 
Efter det var det dags för sillunch, vi och sällskapen hade gjort upp om att ta med lite var så det funkade smidigt.
 
 
Efterföljande jordgubbstårta förstås, med lemoncurd och Nutella, supergod!
 
Eftermiddagen försvann i ett rasande tempo och spenderades med bland annat beer pong och krocket, och till sist grillning förstås. Tiden gick så galet snabbt innan det var sen kväll plötsligt! Just det, minidisco för barnen var vi på också, vilket var mycket uppskattat!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Sussi

Mamma till Meja & Juno, gravid med beräknat 2/6-18

RSS 2.0