Vilken sommar!

Vilken sommar vi har. Det är lite läskigt också, med all torka, bränder och nödslakt m.m., men vad gäller strandväder kan vi ju verkligen inte klaga. Finns ju inte så mycket att göra åt heller för den delen, så lika bra att njuta i vilket fall.
 
Vi har spenderat fler dagar på stranden än hemma hittills denna sommaren i alla fall, strandhäng nästan varje dag. Mest i Alljungen, men även Knipehall ett par gånger. Bara packa ihop strandväskan, lunch och mellanmål på förmiddagen, och sen spenderar vi hela dagarna iväg tills det är dags att åka hem och fixa middag. Ljuvligt!
 
 
Dessutom enda gången barnen är nöjda och glada ute utan tjat, hemma vill de inte alls vara ute...

Chester 2 veckor - 1 månad

Över en månad redan! Tiden går väldigt, skrämmande, fort. Tänkte att vi kör en liten bildbomb bara, de flesta bilderna i kameran just nu består ju - konstigt nog - av honom...
 
Högerbilden är han pigg och glad efter lövmarknaden då han hängt i bärselen stora delar av dagen
Midsommarfin - ca 3 veckor gammal
Det enda som egentligen varit lite drygt nu i början är hans stackars öga. Nu har vi dock odlat det och fått svar att det var bakterier, så nu får han ögondroppar och det borde snart gå tillbaka.
Iväg på första campingtrippen, i Gisslevik i Torhamn

Midsommardagen 2018

Som vanligt spenderade vi midsommardagens eftermiddag tillsammans med bland annat min pappa i hans gamla hemby på deras midsommarfirande. Vi brukar alltid sköta chokladhjulet där, ända sedan jag var liten, och nu har barnen (de två stora) börjat ta över min roll. De stod till och med själva där en stund.
 
 
Förutom vid chokladhjulet spenderade tjejerna tiden med att dansa runt midsommarstången, rida ponnyridning och äta korv & glass. Jag och min styvmamma provade på att skjuta luftgevär och jag måste säga att jag fick till det ganska bra - utan att skryta... ;-)
 
Mittersta skottet är mitt - såklart!
RSS 2.0