Höstfotografering

Jag och barnen har börjat ha ett litet "schema" i veckorna, då det lätt blir att de kommer hem från skolan och sedan gör "ingenting" resten av dagen (läs: sitter framför TV / med mobil). På tisdagarna är det utedag, och förra veckan passade vi på att ta lite foton också när vi hade gått en promenad i skogen. Så fina färger ute nu!
 
(Och nej, de var inte så harmoniska hela tiden som de är på bilderna, det var ett himla liv på vägen ut...)
 

Chester 3-4 månader

Han växer så det nästan syns från dag till dag vår lille gosing. Han har börjat visa betydligt mer humör och kvällarna är han ofta lite sur, medan morgnarna är solskenshumör. Alldeles ljuvlig är han i alla fall för det allra mesta, förstås!
 
Vägde drygt 6 kg på 4-månadersvägningen och verkar ha placerat sig stadigt på minus1-kurvan.
 
Vid 3½ månad började han kräkas mer än tidigare, mer kaskadliknande. Fick börja med lite gröt strax före 4 månader vilket verkade lugna det lite. Ibland i alla fall...
 

Astrid Lindgrens Värld, dag 2

Det var ju kanske dags att blogga klart om sommarens aktiviteter...
 
När vi vaknat i stugan på morgonen och städat ur den blev det ALV:s fina frukostbuffé. Vi har ätit den förut när vi varit där, och den är jättebra. Precis som all annan mat i parken är det närproducerat och "riktig mat".
 
Fördelen med att äta frukosten där - förutom att den är god då - är att man sedan kan gå rätt in i parken innan den egentligen öppnat. Nu var det ju inte supermycket folk när vi var där p.g.a. sent på säsongen, men är man där mitt i högsäsong så är det skönt att få en lugn stund på morgonen.
 
 
Som jag skrev i förra inlägget så var appen otroligt bra, där man kunde se vilka tider allt var och även planera in vilka föreställningar man ville gå på. De relativt nya områdena med Ronja Rövardotter & framför allt Bröderna Lejonhjärta är fantastiskt fina. Även Katthult är ganska nytt, men kanske inte lika "häftigt" som de andra ;-)
 
 
Vår allas favorit blev "Stridens dag" som visar slutet av Bröderna Lejonhjärta. Draken är ju bättre gjord än i filmerna! ;-)
RSS 2.0