31 aug 2009 - Svettig

Haft en alldeles underbar morgon idag =) Snuttis vaknade vid 9-tiden, precis när jag tänkte gå upp och för en gångs skull äta frukost utan henne. Men tji fick jag ;) Men hon var verkligen snäll trots att hon inte hade ätit än. Hon låg i sin babysitter och tittade upp på figurerna och bara log och pratade med dem, sötnos =) Så jag fick äta i lugn och ro ändå!
När hon hade ätit begav vi oss ut på promenad i 50 minuter och kom precis tillbaka nu. Tror detta får bli vår morgon/förmiddagsrutin, har varit hur skönt som helst! Eftersom Meja precis hade ätit var hon jättelugn och trots att hon var pigg och vaken första kvarten i vagnen var hon tyst och nöjd och tittade på sina björnar som hänger på sufletten och log lite mot dem. Sen somnade hon och sov gott resten av rundan. Vaknade till nu men det var skönt det, för jag är precis geeenomsvettig och tänkte gå och duscha nu. Lite svårt om hon ligger kvar i vagnen och sover. Hon får sitta i babysittern utanför duschen nu i stället =)

Efter duschen blir det lunch för både mig och henne, sen tänkte vi åka iväg och köpa badbyxor till henne och åka in till varmbadhuset och plaska =) Jag får ju äntligen bada igen och lillan älskar ju att bada hemma så hoppas det blir en hit! Tror jag ska köpa ett 10-kort, blir ju billigare i längden, är ganska dyrt där inne annars. Kostade till o med för Meja :S

Igårkväll var vi nere hos Mattias föräldrar och lillan var för en gångs skull vaken medan vi var där. Här kommer lite bilder från kvällen =)

 

RSS 2.0