100226 - Myskväll i ensamhet
Jag lovade ju ett inlägg igår, menmen, så kan det gå ibland ;)

Till att börja med, "My", om du nu ville att jag skulle lita på dig kunde du ju lämnat en mailadress som faktiskt fanns :P Haha. Både jag och M har en svag aning om vem som ligger bakom detta. Avundsjuk?!

Jag har varit riktigt lat med skolarbetet i veckan :( Knappt öppnat böckerna. Blev nog för mkt inför tentan förra veckan, verkligen inte orkat. Nu får man lida för det i helgen i stället, minus två trevliga händelser då; middag hos Linda & Markus imorgon och sen bebisfika i Rödeby på söndag =) Resten måste jag tyvärr plugga =(

Hade föreläsning i onsdags (ja, något vettigt har jag faktiskt företagit mig i veckan), om kardiologisk omvårdnad (hjärtsjukdomar och så), den var väldigt intressant eftersom det faktiskt är väldigt vanligt. 
Idag skulle vi åka in till stan på förmiddagen eftersom jag skulle plugga eftermiddagen sen, men det gick ju som det gick! Vi latade oss, spelade MarioCart m.m. + att Meja vägrade sova. Sen kom M:s mamma & syster upp på lite fika och...det är alltid ngt :P Så vi kom väl iväg vid 4 :P Haha! Vi var på Babyproffsen och köpte nya påsar till Mejas blöjhink, på Järnia och köpte kedjor till våra nya ljuslyktor vi ska hänga i köksfönstret och i stan och fixade present till pappa. Ang. dessa blöjpåsar...de är förbannat dyra (299:- för tre "rullar"), men å andra sidan räckte hennes första 3 i ett halvår, och man slipper ju äckliga blöjlukten, så vi bestämde oss för att det var värt det!  

Det märks att min lilla tjej har blivit stor nu! Hon blev 7 månader nu i veckan, och denna veckan har hon verkligen utvecklats hur mycket som helst. Hon sätter och ställer sig nu mera själv obehindrat (ja, ställer sig med stöd så klart, sätta sig kan hon ändå) och hon gör det inte bara ibland, utan hela tiden! Den tid hon är vaken nu är det full fart, hitåt, ställa sig där en stund, ditåt, klättra på det, hit igen och stå där lite till och pilla.... Det gäller att man har koll! Idag förvånade hon oss genom att ställa sig vid soffbordet, det trodde jag inte att hon kunde än faktiskt, trodde det var för högt. Men där stod hon och såg så nöjd ut! Att lägga henne är en konst nu för tiden (har det väl iofs alltid varit, men nu när hon väl hade börjat somna själv åtminstone på dagtid), hon bara sätter/ställer sig i sängen och då är det lite svårt att somna, eller..?!

Nu ikväll har jag och Meja haft myskväll för oss själva. M är iväg och spelar poker, och vi var på Maxi på hemvägen från stan innan och köpte 2 riktiga tjejfilmer + lite ingredienser till tacogratäng. Så jag har lagat och ätit det, Meja har busat runt, ätit välling och somnat i min famn. Den första filmen var The Women som var med Meg Ryan och skulle vara lite som SATC, så jag hade riktigt höga förväntningar! Den var väl helt okej att fördriva fredagkvällen med, men vet inte om jag tycker den var jättebra. Helt ok i alla fall! Ska slänga i nästa film nu. Ha en bra helg alla, kommer lite bildspel nu på Mejas "vilda vecka" ;)


Haha kolla bakom henne på mittenbilden ;)




Förresten, blev väldigt besvikna idag både jag & M. Har stått tomt i lägenheten här bredvid ett tag, och sista dagarna har det stått upplåst, så vi bestämde oss för att gå in och kika hur det såg ut eftersom de sa att den var väldigt fin när vi flyttade in här. Och JA, den var fin, öppen spis, teglad vägg i köket, stooort badrum med badkar OCH dusch + liten toa, gå-in-garderob och asfint kök + vardagsrum. Efter en del diskuterande om för- och nackdelar kom vi fram till att jag skulle gå in till grannen/fastighetsskötaren och kolla om den var ledig fortfarande, och det var den inte :'(