100630 - R.I.P.

Blir "tyvär" inte mkt datortid nu när det är så fint väder ute =) Det finns inte mycket mer att skriva än att vi har solat och badat nu några dagar i rad :) Jag börjar få rätt fin färg, och även Meja faktiskt. Hon verkar ha bra hud, har inte bränt sig alls! Hon är iofs så mkt som möjligt i skuggan och vi smörjer ju henne och så, men som t.ex. på lövmarknaden förra veckan satt hon ju i vagnen hela dagen varav en hel del i solen.
Jaja, här kommer lite bilder i alla fall:

Sturkö ("sommarstugan") i måndags

Vi har nu även satt ut vår gästsäng (120cm) dit, så nu kan vi vara där lite på semestern och så =) nice! Som ni ser är det alldeles ljuvligt! :)

Stranden på Dragsö igår

Även lillebror var med där ute, och vi spelade lite minigolf och så medan Meja sov. M var ju ledig med, så han var också med =)

Barnens gård idag

Åkte dit idag med mamma & syskonen. (har lånat bilder av mamma eftersom jag inte fick med mig kameran!) Haft mycket trevligt, klättrat i hinderbanan, badat lite, solat och gosat med minikillingar m.m.

Och så nu, till det "stora" som hänt! Meja kan numera gå ;) Eller gå & gå, men kom upp i 5 steg igår i alla fall när hon började med det, och idag har hon kommit upp i 6 steg. Hon började igår morse, vi skulle leka "leken" som ni ser i videosen nedan, och så gick hon mot mig i stället :) Bara ropade in till M och bad honom komma upp. Sötungen! Så på 1½ vecka har hon nu lärt sig stå ordentligt, ställa sig upp själv, och gå! Lika bra att ta allt när man ändå håller på. Får se när hon börjar gå självmant nu med...


Mejas favoritgrej i rummet, stereon! Helst ska hon skruva upp till det högsta och stå och dansa en stund ;)

Fick även det tråkiga beskedet idag att M:s farfar gått bort =( Så kvällen idag har spenderats hemma hos hans farmor tillsammans med stora delar av släkten. Vila i frid! Vi tänker på dig.

RSS 2.0