101130 - Tentaplugg

I lördags jobbade jag på förmiddagen (8-12 :P) och sen kom M och Meja och hämtade upp mig för en tur till stan och shoppa julklappar. Skönt att ha det lite gjort, blev klar med kanske 2/3 av mina, om inte mer =)

På kvällen plockade jag upp lite adventsprylar och så. Skrev ytterst lite på hemtentan med, men var så omotiverad. Blir dock inte så mycket julpynt i år, jag varken orkar eller hinner. Får bli desto mer nästa år i stället =) Men nu har vi iaf i fönstren och så en adventsljusstake på soffbordet och en på matbordet.

På söndagen lyckades jag bli klar med hemtentan och skickade in den. Skönt att äntligen ha det ur världen, även om det lär bli lite komplettering sen med största sannolikhet.

På eftermiddagen var det ju sen dags för kungörelsen av Lucian, och det kan ni läsa om i den kategorin :)På kvällen blev det en otroligt adventig middag (eller inte) med tacos. Blev så grymt sugen på det och det går ju fort att göra! Gott var det =)Igår hade vi intro på vårt nya tema i skolan, där vi kommer skriva våra projektplaner inför examensarbetet i T6. Det är alltså ett forskningstema, weey, min favorit...eller nåt. Blir nog i alla fall relativt slappt tror jag. Ingen salstenta eller så, och bara studieuppgifter som har med planen att göra, så det är egentligen mest den som ska skrivas de närmsta veckorna, innan vi går in i T5 :)

Hämtade Meja vid 4 sen på eftermiddagen, och kom på att det mörknar ju vid den tiden så därför tog jag med hennes reflexväst, men smart som jag var glömde jag min egen :P Det är ju minst lika mycket jag som ska synas som hon, det är ju jag som går upprätt :PIdag var det dags att isolera sig och tentaplugga lite ordentligt inför torsdagens och fredagens tentor vi har (barn m.m. på torsdag och läkemedelsräkning på fredag). Det kommer alltså inte bli minsta lilla fokus på nya temat förrän nästa vecka, då ska vi försöka få till en timme handledning med vår handledare vi ska ha med, så vi kan få till en bra frågeställning.

M har varit ledig idag så han och Meja har också varit hemma. Vi var på utvecklingssamtal på förskolan i morse, och det var som vi trodde - inte ett negativt ord hade de att säga om vår lilla skrutta =) Allt var super! Hon var väldigt självständig och kunde underhålla sig själv tydligen och aldrig arg där! Skönt att höra.
Tog pulkan dit och hem...Nehe, plugg imorgon med, sen på fredag dag kan man kanske bli människa igen ;)
RSS 2.0