120427 - Lediga dagar

Har varit så skönt att vara ledig denna veckan! Eller ja, faktiskt lite långtråkigt med... Vädret i förrgår och igår har gjort mig så sjukt rastlös, trött och sur! I tisdags var det i alla fall fint, och medan M tränade passade jag och Meja på att gå en promenad ut till Saltö och lägga oss i solen ett tag innan vi promenerade tillbaka igen.

Efter detta blev det smarrig thaibuffé till lunch (M:s påskäggsinnehåll!) innan vi åkte hem och bara tog det lugnt och så grillade lite på kvällen.Onsdagen var som sagt desto segare. Vi var bara hemma och gjorde...ingenting ungefär! Vi fick lite ordning ute i gäststugan som varit lite halvt oorganiserad, men utöver det satt vi mest och försökte komma på något att göra. Vi spelade spel, lekte kurragömma och lekte bolldatten för att underhålla pluttan. Till slut framåt kvällen tog vi alla fall en liten promenad bort till affären och så bakade vi kolakakor.


Mejan var så duktig och cyklade fram och tillbaka till affären!

Igår var vi själva igen och hade ytterligare en dryg dag. Lite disk var väl ungefär vad vi gjorde ;) Ja, och ett träningspass på förmiddagen medan Meja hade extratid på dagis. Lillebror kom en liten sväng på eftermiddagen och underhöll Meja och åt mat.


Dagens ungdom... ;)

RSS 2.0