- Mitt 2012, januari till juni
Årets näst sista dag är här och jag har inlett den med att känna mig som att jag ska bli dundersjuk... Vilavilavila är det som gäller nu, för jag vill fira nyår imorgon... =/ Här kommer i alla fall året i sammanfattning!
 

Januari
 
Jag tog min efterlängtade sjuksköterskeexamen och firade detta tillsammans med nära & kära, gravid i vecka 11 eller något sånt. Ett par dagar senare började jag mitt första jobb som leg. sjuksköterska på kirurgen. Meja hostade även som attan hela nätterna och det konstaterades lunginflammation genom röntgen.
 
 
Februari

Vi var ute i snön som äntligen lagt sig ordentligt och åkte pulka, gjorde en "snögris" enligt Mejas önskan m.m. Vi firade alla hjärtans dag här hemma med god mat. Jag avslöjade även graviditeten här på bloggen och gick runt med huvudvärk ungefär konstant, troligen p.g.a. graviditeten. Det bestämdes att jag skulle jobba natt på kirurgen under våren i stället.
 
 
Mars

Vi var på ultraljud och fick se att allt stod rätt till i magen. Var även en weekend i Göteborg för att fira min pappas 50-årsdag. På hemvägen tog vi en svängom förbi Ullared och inhandlade lite bebisgrejer bl.a. Annars jobbade jag på och vi var ute och lekte i det härliga vårädret.
 
 
April

Jag och M var på Maxis jubileumsfest (det var nog dock i slutet av mars). Meja var en fin påskkärring och vi firade inte påsken så mycket, förutom med lite påskäggsletning och så. Det hände mycket för Meja, ståbrädan hamnade på vagnen, nattblöja slutade användas och hon fick en växasäng och började somna själv. Jag längtade som tusan efter sommaren och smidde planer i huvudet. Blev även magsjuk, av smitta på jobbet, blä!
 
 
Maj
 
Sommarvärmen kom till Blekinge (det var nog dock enda månaden...) och i var ute en massa och lekte och Meja badade i poolen. Jag började även få lite ordning i Junos rum. Hela familjen var på Cirkus Scott, vilket Meja älskade, och så var vi ett par dagar på Astrid Lindgrens värld, som också var väldigt poppis! Meja lämnade sina nappar där och det har därefter gått hur bra som helst utan dem!
 
 
Juni
 
Meja sprang lopp (400 m) här i byn, hon var så duktig så och tyckte det var superskoj! Jag inhandlade min nya kamera (Nikon D3100) eftersom jag var trött på gamla halvdana systemkameran och skaffade ny telefon. Var på M:s systers student dit jag bakat tårtan. Jag och Meja var iväg på fotografering av gravidmagen. Vi firade midsommaraftonmed vänner inomhus p.g.a. regn och midsommardagen i finare väder med traditionsenliga firandet på idrottsplatsen. Vaggan kom upp i sovrummet. Jag hade panik på försäkringskassan och gick till slut hem med havandeskapspenning i mitten av månaden.